Over poland

Loonbedrijf Poland is een vooruitstrevend bedrijf met 23 medewerkers dat VCA- en VKL gecertificeerd is. De algemene leiding bestaat uit de neven Ard en Alex Poland. Alex houdt zich voornamelijk bezig met de planning, terwijl Ard zich bezighoudt met de werkplaats en overige werkzaamheden.

 

Geschiedenis

In de jaren 60 hebben de broers Cor (vader van Ard) en Johan (vader van Alex) Poland het bedrijf overgenomen van hun vader. Opa Poland had een gecombineerd bedrijf. Cor en Johan hebben het samen met hun vrouwen opgebouwd tot geweldig loonbedrijf. In 1987 is Alex in het bedrijf gekomen en Ard is in 1990 erbij gekomen. Met de overname van collega-loonbedrijf Bruin in 2013 zijn de loonwerkzaamheden voor de tuin- en akkerbouw verdrievoudigd en daarmee flink uitgebreid.

Eigen werkplaats

Loon en grondverzetbedrijf Poland beschikt over een eigen werkplaats. Hier voeren zij zelf het onderhoud aan de machines uit, maar ook de aanpassingen en ontwikkelingen aan de machines worden door de medewerkers zelf gedaan. Dit maakt dat zij allemaal in staat zijn heel oplossingsgericht te denken, een grote kennis van de machines hebben en kunnen voldoen aan de vraag van klant.

Inmiddels werken Cor en Johan niet meer in het bedrijf, maar met Ard en Alex aan het roer wordt gestreefd naar het runnen van een modern bedrijf dat gaat voor nette machines, kwaliteit, kwantiteit en gezelligheid   

 

 

 

 

POLAND BV

Zandweg 3-5
1738 DA Waarland

Telefoon:  0226-421493
Planning:  06-19887647
Werkplaats:  06-55864494

info@loonbedrijfpoland.nl