Medewerkers

Ard Poland
zie je veel dingen regelen voor op de werkvloer en zit graag op de balenpers.

Alex Poland
werkt voornamelijk op kantoor voor de planning en administratie.

Niels van Baar
Niels van Baar is sinds eind 2000 werkzaam bij Loonbedrijf Poland. Niels vindt het rijden op zijn eigen trekker met een grondkar op aan het krozen één van de leukste werkzaamheden.

Per van de Stoop
Per is een zeer bekend gezicht. Hij is al sinds 1992 een trouwe medewerker van Loonbedrijf Poland. Zijn werkzaamheden voert hij uit op de kraan.

Paul van de Fluit
zijn carrière begonnen bij loonbedrijf Bruin en meegekomen naar ons na de overname. Paul zijn specialiteiten zijn spit/zaaien met de rups en de combine en koolzetten met de volautomaat.

Gerrit Bruin
is mee gekomen met de overname van loonbedrijf Bruin. Gerrit zit al 35 jaar op de trekker is voor vele werkzaamheden inzetbaar.


Geer Ruigrok
Geer Ruigrok is al vanaf 1987 in trouwe dienst. Geer is onze kroos-specialst. Naast de werkzaamheden op het loonbedrijf heeft hij samen met zijn broer een veehouderij.

Arjan Brouwer
Arjan Brouwers werkt bij ons sinds 2008. Arjan is ook iemand die alles kan en alles wil. Je kan hem vinden voornamelijk op het gebied van de veehouderij.

Henk Westrate
Henk Westrate is vanaf 2005 bij Poland werkzaam. Henk houdt zich bezig met de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de machines. In drukke perioden is hij ook werkzaam op de kraan, hakselaar of grootpackpers.

Frank Schrama
Frank Schrama werkt sinds 2006 bij het loonbedrijf. Frank gaat daarbij 1 dag per week naar school. Als klein ventje droomde Frank er al van om bij Poland te werken. Het is een gezellige harde werker.

Wout Poland
is de zoon van Alex en zie je in de zomer voorbij komen op de silagewagen of voor allerlei andere klusjes. Zit nog op school en ziet zijn toekomst wel op het loonbedrijf.


Peter Ruigrok
zit ook al ruim 30 jaar in het vak. Peter zit veel op het kleine spul voor de groenvoorziening.

Bas van de Meer
Bas van de Meer werkt met zijn indienstreding in 2000 alweer geruime tijd bij Poland. Bas is naast de overige medewerkers ook allround. Bas werkt met de sleepslangbemester, aardappelrooier, bollenplanter en bollenrooier en nog veel meer.

Roy Poland
werkt sinds mei 2013 bij ons. Zijn specialiteiten zijn sleepslangbemesten, shovel en werkplaats.

Jim Poland
is de zoon van Ard, een jongensdroom komt uit. Zit nog op school maar in zijn vrije tijd is. Hij te vinden op het loonbedrijf voor allerei werkzaamheden.

Marco Groen
in dienst bij ons per oktober 2013 meegekomen met de overname van Loonbedrijf Bruin. Houdt zich voornamelijk bezig met de aardappelteelt, en zijn hobby is de zelfrijdende aardappelrooier. Maar voor een schoeiing zetten of een dam maken draait hij zijn hand ook niet om.


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

POLAND BV

Zandweg 3-5
1738 DA Waarland

Telefoon:  0226-421493
planning:  06-55864495
werkplaats:  06-55864494

werkplaats@loonbedrijfpoland.nl